Vi gratulerer årets klubbmestere!

Klubbmesterskapet i Kongsberg Golfklubb ble arrangert lørdag 24. og søndag 25. august

Kongsberg Golfbane, Facebook, søndag 25. august: Årets klubbmesterskap er nå historie og for ett mesterskap det ble!

Herrer Brutto – Vinner: Andreas Saatvedt I Herreklassen var det mange gode scorer, men det var en spiller som skilte seg ut helt fra start. Andreas leverte 2 solide runder på mesterskapets første dag og ledet med 2 slag før dagens avgjørende runde. Her økte han ledelsen og det skilte til slutt 7 slag ned til 2. plassen • Damer Brutto – Vinner: Inger Lene Hustuft • I dameklassen var det virkelig spennende! På mesterskapets siste dag skiftet ledelsen mellom alle de 3 som gikk i lederballen. Men til slutt var det Inger Lene som vant med en solid sluttspurt Nettoklassen – Vinner: Roger Bergseth Roger lå 2 poeng bak etter dag 1, men spilte en strålende runde og vant med 3 poeng.

Tusen takk til alle spillerne som stilte opp og til alle som har på hver sin måte bidratt til å få gjennomført dette klubbmesterskapet – Sist men ikke minst; Gratulerer til vinnerne! Hentet fra Facebook – Kongsberg Golfbane.