VELKOMMEN TIL KONGSBERG GOLFBANE

Kongsberg Golfbane ligger flott innrammet i naturskjønne omgivelser mellom Numedalslaagens sildrende bredder, og sølvgruvenes drønnende fjell

Kongsberg Golfbane kan friste med 18 svært spennende og varierte hull, og scorer hvert år veldig godt i både Gjeste- og Medlemsundersøkelser for et hyggelig miljø, utfordrende bane og flott natur.

Banen er designet av Jeremy Turner, og kjennetegnes av brede fairwayer, flotte greener og mange taktiske og strategiske elementer på hvert eneste hull. Du kan velge å være aggresiv og ta tøffe linjer, eller du kan spille litt tryggere og legge deg opp i gode posisjoner og stole på at jernspillet ditt gjør jobben. Greenene våre er både ondulerte, og svært raske utover sommeren.

Vi er en åpen og gjestfri klubb som ønsker at alle Gjester og Medlemmer skal trives på banen vår uansett hvilket nivå eller bakgrunn du har. Hos oss er alle velkommen!

Ikke alle golfbaner er så heldige å ha sin egen golfpoet. Følg oss gjerne på våre Facebook sider for å følge med på vår bohems betraktninger mens han vandrer hull for hull i Kongsbergs Toscana i sine egne refleksjoner og tanker.

Så kom dagen
vet du hva?
Alt tyder på at den blir bra!
Himmel blå i Kongsberg by,
køllene er klar på ny.
Greenen grønn med morgendugg,
Problem? - å nei
ikke det fnugg.
Ballen lager trillespor,
BIRDIE!!  
hyler vi i kor.

For Kongsbergs Toscana,
du kjenner vel den?
Banen som alltid skal være din venn.
Bogey, par, birdie får vi nok se,
og på Green Nitten, kan vi skryte av det!
Tor Wilhelmsen