DRIVING RANGE

Kongsberg Golfbane har en flott range på 250m med 22 utslagsmatter spredt utover et stort område. 5 utslagsmatter står under tak. Avstandsmerking og mål står også ute på rangeområdet slik at du har noe å sikte etter. Rangeautomaten tar bankkort, men hvis du kjøper ballkort i shoppen får du en bedre pris.

6-HULLSBANEN

Treningsbanen vår er gratis å bruke. Banen tilbyr en liten sløyfe med hull mellom 65-95m. Du er hjertelig velkommen hit enten du er en erfaren golfer som ønsker å slå fra gress og finspisse wedgene, eller du er en nybegynner som synes hovedbanen fremdeles virker litt uoverkommerlig.

PITCHING GREEN

På pitchingbanen vår kan du trene både bunkerslag, og wedge-spillet ditt opp til 80 meter. Dette er yndligsområdet til vår pro fordi her får man slått fra gress, og man får testet ut både kreativitet, kunnskap, ferdigheter og lengdekontroll – alle viktige elementer i å mestre og trives med golf.

PUTTING OG CHIPPING GREEN

Vi har en massiv treningsgreen hvor det er mulig å trene både chipping og putting. Det er lurt å teste både fart og linje før du går en runde. Hvis du i tillegg legger ned noen treningstimer på putting- og chippinggreenen så garanterer vi at du vil spare slag på banen!

TRACKMAN SIMULATOR

Kongsberg Golfbane har kjøpt, og eier 3 TrackMan simulatorer som er tilgjengelig for både instruksjon, spill og lek hele året. Et viktig poeng for oss er at dette er et aktivitetstilbud til våre medlemmer. Derfor kan vi tilby både lave priser og mange morsomme klubbaktiviteter rundt vårt TrackMan senter. Ta gjerne kontakt med vår head pro for bruk av TrackMan både til kølletilpasning og instruksjon også på sommerstid.