Vår Pro

Head Pro – Pasi Lötjönen

Pasi er utdannet PGA Coach fra Høyskolen i Elverum, et samarbeid mellom Høyskolen, NGF og PGA of Norway. Pasi har mange års erfaring som golftrener, -klubbutvikler og -leder og har god fagkunnskap på alt innen golf.

Om Pasi

Pasi er fast ansatt i Kongsberg Golfbane, og har som eneste mål å jobbe for det beste for klubb, bane og medlemmene. Kongsberg Golf ønsker stort fokus på klubbfølelse, ivaretakelse, og at alle skal føle seg velkommen og sett i klubben vår. Pasi er en perfekt ambassadør for disse verdiene.

«Jeg ønsker å skape forståelse og kunnskap om hva som er viktig for å få oss til å bli bedre innenfor de ulike slagene. Jeg vil ta vare på dine gode golfkvaliteter og er opptatt av optimalisere golfsvingen din. Sammen lager vi en plan for din utvikling i et miljø hvor er det rom for å prøve og feile»

Vi er opptatt av at du skal oppleve mestring og golfglede i et godt miljø når du trener med oss på Kongsberg Golf!

TrackMan og treningsfasiliteter

Kongsberg Golfbane har flotte treningsfasiliteter som du kan lese mer om HER. Vi har også investert i 3 TrackMan simulatorer som gir gode muligheter for helårs trening. I tillegg vil Pasi kunne bruke TrackMan også på treninger og Protimer der det er hensiktsmessig. Ta gjerne kontakt med Pasi om bruk av TrackMan som del av din utviklingsplan.

Pasi Lötjönen, pro@kongsberggolf.no, Tlf. 900 68 178

Inkludering – Mestring – Glede – Godt Miljø

– En Golfklubb For Alle