KURS – FLEKSIBEL VEIEN TIL GOLF TRACKMAN

Veien til Golf-kurs TrackMan

«Veien til Golf» kurset er en forutsetning for å spille golf på norske golfbaner. Kurset vil være en praktisk innføring i golf med fokus på grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og oppførsel på golfbanen.

Fleksibel Veien til Golf-kurs TrackMan inkluderer • Obligatorisk VTG E-læring • VTG Basiskurs (6 timer på simulator) • VTG Banespill (2 x 9 hull – ute når banen er åpen).

KategoriPris
Fleksibel Veien til Golf kurs – TrackMan1 500,-

For de som tar VTG kurset så tilbyr vi rabattert medlemskap de 3 første årene

ÅrPris
Rabattert 1. års medlemskap (full spillerett)1 500,-
Rabattert 2. års medlemskap (full spillerett) 3 750,-
Rabattert 3. års medlemskap (full spillerett)5 500,-

Praktisk informasjon

Dersom du har meldt deg på kurs så møter du opp i god tid i ProShop på klubbhuset for registrering før start. Basiskurs på simulator varer fra 09:00 – 15:00 med mindre annen beskjed er gitt. Du behøver ikke egne køller for å være med på kurset, men ta med dersom du har.

Fleksibel VTG- kurset består av tre deler:
Del 1. Teoridelen – VTG e-læring er første steg på veien til å bli golfspiller – gjøres hjemme før kursstart i et e-læringsprogram. Veien til Golf E-læring finner du her. • Del 2. Den praktiske delen – Basiskurs som gjennomføres på simulator senteret på Klubbhuset sammen med en pro. Opplæring i golfslagene og -teknikk. (GOBBS – grep, oppstilling, ballplassering, balanse, sikte). • Del 3. Banespill – gjennomføres ifm. Faddergolf når banen er åpen, 2 x 9 hull.

Enkelt, kjapt og trygt

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. • Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve det å spille på banen for å oppleve golfen i sitt rette element. • Etter kurset er det bare å melde seg in i golfklubben og spille så mye du vill. Klubben har mange ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Inkludering – Mestring – Glede – Godt Miljø

– En Golfklubb For Alle