TOPP MODERNE TRACKMAN SIMULATORSENTER PÅ KONGSBERG GOLFBANE

Status Alle 3 TrackMan simulatorene er i drift og åpen for booking via GolfBox.

Medlemskap • Kongsberg TrackMan simulatorsenter er et eksklusivt tilbud til Medlemmene av Kongsberg Golfklubb. Dette er grunnen til at vi tilbyr konkurransedyktige priser på topp moderne golfsimulatorer.

Turneringer Gjennom vintersesongen så arrangerer Kongsberg Golf en turneringsserie med både lagspill og individuelle turneringer som gjennomføres og premieres hver eneste uke. I tillegg settes det opp flere morsomme, men utfordrende turneringer, som «nearest pin» og «longest drive» konkurranser. Mot slutten av sesongen arrangeres et TrackMan klubbmesterskap. Informasjon om turneringene legges ut på klubbens Facebooksider hver uke.

Booking Bookingen for simulatorspill er i Golfbox. Under «Fasilitet» velger du «Kongsberg Golfbane – Simulator X – Klubbhus» Det er kun medlemmer i Kongsberg Golfklubb som kan booke tider i simulatoren.

Betaling Simulatortimene betales med Vipps • Kongsberg Golfbane #140094 Skriv starttid og hvem du betaler for dersom det er avvik mellom bookingen i GolfBox og når/hvem du betaler for Informasjon er tilgjengelig ved simulatorene

Priser Starttider kl. 06.00 – 14.00: kr. 250,- per time Starttider kl. 15.00 – 23.00: kr. 290,- per time Junior: kr. 160,- alle tider.

Trening Protimer og gruppetreninger tilbys på TrackMan om vinteren. Informasjon om booking finner du på Protime TrackMan og Gruppetrening TrackMan.

Velkommen til å booke time på vår toppmoderne Trackman simulator!

Inkludering – Mestring – Glede – Godt Miljø

– En Golfklubb For Alle