VELKOMMEN TIL KONGSBERG GOLFBANE

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår flotte bane og håper dere får en trivelig runde hos oss!

Tilfredshet: På Kongsberg er vi veldig stolte av golfbanen vår. Tilbakemeldingen fra gjestespillere er svært positive. «En variert, og spennende bane», «godt miljø og hyggelig atmosfære» og «flotte og raske greener» er typiske tilbakemeldinger vi får. Våre Medlemmer er også veldig fornøyd på golfbanen, og vi ble stemt frem som den 6. beste klubben i Norge under Medlemsundersøkelsen i 2022.

Fasiliteter: I PROSHOPEN ønsker vi at dere skal møte en hyggelig og behjelpelig betjening. Videre anbefaler vi at dere bruker litt tid på de flotte TRENINGSOMRÅDENE våre som oppvarming til runden. På hjemmesiden vår finner dere informasjon om både BANESTATUS OG ÅPNINGSTIDER samt PRISER. Våre priser er svært konkurransedyktige. Dersom det er spesielle forhold dere bør vite om, slik som større banearbeid, lufting av greener osv så vil vi informere om dette på FORSIDEN.

Gjesteundersøkelsen: Kongsberg Golfbane verdsetter deres tilbakemeldinger. Etter runden vil det derfor bli sendt en Gjesteundersøkelse på e-post. Dette gir dere en viktig stemme for både å fortelle om hva du er fornøyd med, eller hva som skal til for å bedre din opplevelse. Vi ønsker inderlig at dere tar dere tid til å svare på denne undersøkelsen.

Marshall: Vi setter stor pris på at både medlemmer og gjester viser hensyn under runden. Under travle tidspunkter vil det kjøre Marshalltjeneste på banen for å hjelpe til med dette. Holde tempo, slippe gjennom flighter bak, legge tilbake oppslått torv, reparere nedslagsmerker, rake bunkere og bidra til en hyggelig og fin runde for alle er flotte verdier å ta med seg på runden.

SoMe: Vi ønsker dere lykke til med golfrunden hos oss. Ikke glem å ta et lite blikk på naturen og det yrende livet rundt dere på runden. Og helt til slutt setter vi pris på om dere vil Like siden vår på FACEBOOK for å følge nyheter om banen.