GRUPPETRENING INNENDØRS TRACKMAN GOLF SIMULATOR

Kongsberg Golfbane tilbyr en rekke gruppetreninger for alle kategorier spillere til sine medlemmer – også i innendørssesongen!

Booking av gruppetimer på Trackman Simulator gjøres ved å klikke i linkene under.

Gruppetrening TrackMan

GruppeDagTidPåmelding/betaling
Senior Dame og Herre Tirsdag11:00 – 12:00 Påmelding
Senior Dame og Herre Tirsdag12:00 – 13:00Påmelding
Basisferdigheter (HCP 37-54)Tirsdag17:00 – 18:00Påmelding
Gruppetrening (HCP 19-36) Tirsdag18:00 – 19:00Påmelding
Gruppetrening (HCP 9-18)Tirsdag19:00 – 20:00Påmelding
Senior Dame og Herre Torsdag11:00 – 12:00 Påmelding
Senior Dame og Herre Torsdag12:00 – 13:00Påmelding
Yngre junior 9-13 år Torsdag17:00 – 18:00Påmelding
Eldre junior 14-19 år Torsdag18:00 – 19:00Påmelding
Elitegruppa (HCP < 8)Torsdag19:00 – 20:00Påmelding

Det er individuell oppfølging i gruppetimene. Derfor er gruppeinndelingen veiledende, og det er fleksibilitet for å melde seg på trening i den gruppen man føler man hører hjemme. Det er satt en begrensning på 4 personer per gruppetime i innendørssesongen. Dette er for å sørge for tilstrekkelig oppfølging og kvalitet på undervisningen. Når du har booket og betalt gruppetime, så har du også reservert plass.

Betaling og påmelding gruppetimer

Det er forhåndsbetaling av gruppetimer via Vipps på denne hjemmesiden. Følg linkene over. Eventuell endring av time som du er meldt opp på må sendes til pro@kongsberggolf.no seinest 4 dager før gruppetime for refusjon. Se forøvrig avtalevilkår for forhåndsbetaling.

Gruppetrening (Dame og Herre): Målet er å utvikle og opprettholde golfferdighetene vi trenger for å spille bedre golf, samtidig som det skal være sosialt og inkluderende. Det også er en gruppetrening for nybegynnere som har lyst til å ta golfen til neste steg, i et trygt og sosialt miljø. Fokuset for gruppen er å forsterke golfferdighetene våre, bygge forståelse rundt golfsvingen og ha det gøy sammen som gruppe. Alle treningene hver uke har ulike temaer, og målet vårt er å hjelpe deg utvikles som spiller.

Seniortrening (Dame og Herre): Seniortreningen går på dagtid og er fin måte å vedlikeholde golfen på gjennom vinteren. Det vil her legges opp en allsidig, givende, sosialt og variert trening.

Juniortrening: Kongsberg Golfklubb har en junioravdeling hvor alle skal føle seg velkommen i et trygt og godt miljø. Foruten mye spill og moro, legger vi også til rette for en god sportslig utvikling. Vi har selvfølgelig plass til flere unge golfspillere og ønsker alle som har lyst til å prøve seg velkommen. Mer informasjon om Juniorgruppa finner du her.

Inkludering – Mestring – Glede – Godt Miljø

– En Golfklubb For Alle