PROSHOP

I Proshopen vår møter du hyggelig betjening som er der for å hjelpe deg!

Påmelding til kurs? Booking av starttid? Informasjon om turneringer? Proshopen bistår deg i alt du måtte ønske! Ta kontakt på telefon 95 48 48 48 eller e-post proshop@kongsberggolf.no

Golfkøller og kølleverksted

På Kongsberg Golfbane selger vi Callaway, Taylormade, Titleist, Cobra og Srixon golfkøller. I shoppen vår har vi demokøller fra både Taylormade og Callaway. Dersom du er interessert i kjøp av køller så vil vi sterkt anbefale at det tas kontakt med proshop for å avtale kølletilpasning sammen med head pro. Vi tilbyr gratis kølletilpasning dersom køller blir kjøpt på Kongsberg Golfbane.

Vi tilbyr også vedlikehold av køller, slik som skifte av grep eller montering av nye skaft. Proshop hjelper deg med tilbud på dette.

Klær, sko og andre varer

Det er et stort utvalg av klær og sko fra de mest kjente merkene, som J. Lindberg, Under Armour, Daily, Cuater og Callaway. Ta en tur innom shoppen for å se vårt sortiment, og for å prøve.

I tillegg til dette har vi et stort utvalg av bagger, traller, hansker, baller, paraplyer og annet tilbehør som kan forventes på en golfbane.