Gruppetrening i sesongen 2024 «Hele klubben trener»

Påmelding til gruppetreninger i utendørs golfsesongen 2024 er nå åpen!

Klubbtrening 2024 for medlemmer i klubben – I Kongsberg Golfklubb satser vi på å skape et hyggelig og sosialt miljø hvor medlemmene skal oppleve mestring og glede! Også til golfsesongen 2024 har vi satt sammen et treningstilbud som passer for alle våre medlemmer. -Vi ønsker å hjelpe til med å øke mestringsfølelsen, samtidig som det er morsomt og sosialt med gruppetreninger! Alle våre klubbtreninger – «treninger der alle blir sett» – kombineres med instruksjon og individuell oppfølging.

Nytt i sesongen 2024 • «Hele klubben trener» • Inkludering, Mestring, Glede og Godt Miljø!

Mandager kl. 18.30-20.00 reserverer vi alle våre treningsområder til vår nye treningskonsept «Hele klubben trener» -Her vil våre nye medlemmer og våre erfarne golfere trene sammen! Vi har satt sammen en en sosial, morsom og lærerik treningskveld hvor du selv kan bestemme hvilket del av spillet du ønsker å trene. Under «Hele klubben trener» øktene kan du skjerpe ditt nærspill eller dine lange slag, eller du kan øve alle deler av spillet i løpet av treningsøkten hvis du ønsker det. -Uansett hvilket nivå, hvilke ambisjoner eller målsettinger du har som golfer har vi øvelsene klare for deg på mandager Alle øvelsene vil bli satt opp av vårt trenerteamet ledet av Pasi, og en av våre hyggelig og hjelpsom PGA eller NGF utdannet trener vil være tilgjengelig for deg på alle treningsstasjonene, på alle treninger.

Bli kjent med andre medlemmer i klubben mens du trener • I Kongsberg Golf er vi stolte av vårt hyggelig miljø hvor alle kan føle seg velkommen – Er du ny i golfen eller allerede erfaren golfer kan du melde deg på vår klubbtreningskveld på mandager. Her får du profesjonell hjelp med ditt golfspill samtidig som vi lærer fra hverandre • Påmelding til treningskveldene på mandager er satt opp per handicap gruppa – dette for at vi skal kunne sette opp alle treninger best mulig tilpasset for deg. -Velkommen!

Oversikt over alle planlagte gruppetrening i mai-juni samt påmelding finner du her

Gruppetrening i sesongen 2024 • «Hele klubben trener» • Velkommen!

Hit The Sweet SpotKongsberg Golf

Inkludering – Mestring – Glede – Godt Miljø

– En Golfklubb For Alle